Εικόνα

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Παράνοια - Δάσος (Videoclip)


Πόσο μας αρέσει - σε εμάς τα νέα και ανέμελα παιδιά - το καλοκαίρι..; Και γι' αυτό υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί λόγοι. Σε άλλους αρέσουν οι διακοπές ή οι «διακοπές» από ό,τι μας απασχολεί, σε άλλους η ανέμελη διάθεση που αναγκαστικά συνεπάγεται του καλοκαιριού. Άλλοι - όπως λέγαμε μικροί - προτιμούν το καλοκαίρι για τα παγωτά... Όπως και να έχει το καλοκαίρι σημαίνει χρόνο για ριλάαααααααααξ... για ηρεμία από την πίεση του κακού, του ψυχρού και του ανάποδου χειμώνα που το έχει βάλει σκοπό να μας χαλάει τη ζωή! (η αλήθεια είναι πώς τον προτιμώ το χειμώνα αλλά το θέμα μας είναι άλλο!)

Έτσι λοιπόν, μία ωραία πρωία του καλοκαιριού που μας πέρασε, έσκασε στο κεφάλι του Sick Nick ένα σκαλωματικό ριφάκι και το έδαφος ήταν ήδη έτοιμο. Μαζί με τη Miss Zebra στους στίχους αλλά και τον BMC στην μίξη και τον προγραμματισμό, μας χάρισαν απλόχερα ένα πολύ ευχάριστο κομμάτι που περιγράφει τι γίνεται μέσα στο «δάσος», στο κεφάλι του καθενός. Άλλος μπορεί να δει κινδύνους, τέρατα, λεοπαρδάλεις και ταραντούλες, αλλά τα καμάρια μας είδαν το δάσος όπως πραγματικά είναι... Ένας χώρος για λίγη ηρεμία... Ένα ησυχαστήριο (αν και οι εβίβες μπορεί να σπάνε λίγο την ησυχία!!) που με τις κατάλληλες συνθήκες και την καλή παρέα μπορεί να γίνει ένα προσωρινό αγαπημένο σπίτι!

Απολαύστε τη διαδρομή στα ρυάκια και στις ραχούλες!

Το - πώς το είπαμε;;; - video shoot έγινε από το DJ Hool που ενδεχομένως να είναι και η αιτία της δημιουργίας αυτού του clip και τον ευχαριστούμε γι' αυτό...

Καλή απόλαυση!



ΥΓ: Τα σχόλια παραμένουν κάτω από κάθε ανάρτηση...




1 σχόλιο:

  1. Θέλω να κάνω μία διευκρίνηση....

    η παραγωγή είναι καθαρά δημιούργημα του sick nick...εγώ έκανα μία κάποιες αλλαγές σε μίξη και προγραμματισμό.

    peace!

    ΑπάντησηΔιαγραφή