Εικόνα

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Το ταξίδι στο χρόνο είναι γεγονός!!!



Πολλοί το έχουν ευαγγελιστεί και αναφέρει κατά καιρούς. Είναι διακαής πόθος πολλών σκηνοθετών που με διάφορες ταινίες τους το πραγματεύονται, αλλά και επιστημόνων που προσπαθούν για εκατοντάδες χρόνια να πετύχουν το ακατόρθωτο: το ταξίδι στο χρόνο!


Πόσοι ιστορικοί δεν θα ήθελαν να επιστρέψουν σε διάφορες στιγμές της ιστορίας του κόσμου και της ανθρωπότητας και να συνομιλήσουν με κομβικές μορφές της ανθρώπινης διανόησης, ή ακόμα και να συμμετάσχουν σε καταστάσεις που έκριναν την πορεία της ιστορίας;



Ε, λοιπόν, οι αποδείξεις που φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας είναι συνταρακτικές και αποδεικνύουν ότι το ταξίδι στο χρόνο είναι γεγονός!


Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας ο συγκεκριμένος άνθρωπος γεννήθηκε το 1925 και έζησε κανονικότατα τη ζωή του, ώσπου ανακάλυψε τον τρόπο να γυρίσει πίσω στο χρόνο! Προφανώς τα κατάφερε και γύρισε πίσω στο χρόνο και μάλιστα πιο πριν από την χρονολογία της πραγματικής του γέννησης όταν και το 1913 πια λόγω πιθανότατα κάποιας αναποδιάς, απεβίωσε και θάφτηκε.



ΥΓ: Προφανώς και πρόκειται για ένα τραγικό λάθος ή για διαστρεβλωμένη αίσθηση του χιούμορ. Όπως και να έχει πάντως το όνομα και η φωτογραφία έχουν αλλοιωθεί για αυτονόητους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου