Εικόνα

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Εκινήθεις! Γιατί εκινήθεις;


Τάδε έφη Ελληνική Δημοκρατία.

Κι εμείς καλούμαστε να διαυκολύνουμε το έργο της αγηαπημένης μας Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας... Κάπως έτσι ξεκίνησε η δημοκρατικά διορισμένη κυβέρνηση συνασπισμού, σωτηρίας, χρεοκοπίας, όπως θέλετε πείτε τη. Λοιπόν μπορούμε να τη βοηθήσουμε να εκπληρώσει τους δημοσιονομικούς της στόχους και όταν δεν καθόμαστε στα αυγά μας, καίγεται η Αθήνα. Για τις κάμερες και πώς αναπαράγουν τα μέσα μία τέτοιου είδους είδηση έχω μιλήσει σε άλλο κείμενο, αλλά εδώ μιλάμε πλέον για μαζικές εκτελέσεις συνταξιούχων, μισθωτών, ελεύθερων επαγγελματιών, ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων, εργατών ακόμα και επιχειρηματιών (αν και μάλλον μίκρο-επιχειρηματιών τύπου εστιατόριο, εμπορικό καταστημα κλπ).

Με τα μέτρα που προωθούν και τη στάση που κρατάνε μας λένε εμμέσως πλην σαφώς ότι είμαστε βάρος! Δε μας χρειάζονται και προβαίνουν σε μαζικές εκκαθαρίσεις! Αυτό που τους αρκεί είναι οι αριθμοί και τα ποσοστά! Έπαψαν να τους ενδιαφέρουν τα πρόσωπα από την ώρα που οι αγορές πήραν τα ηνία αυτού του τόπου. Από τότε που πρωτεύοντα ρόλο άρχισε να παίζει η ανταγωνιστηκότητα κι όχι η ευημερία του λαού. Αυτό πηγάζει ως συμπέρασμα από τα συμφραζόμενα: δεν τους είμαστε πια αναγκαίοι. Ποιος; Ο λαός!

Που σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος στο άρθρο 1, παρ. 3: Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Που σύμφωνα με το Σύνταγμα στο άρθρο 2, παρ. 1: Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

Προσπαθώντας να βρούμε το χαμένο τόπι, παιδιά μην πολυκουνιόμαστε, για να μην τους δυσκολεύουμε ε; Ο κινούμενος στόχος θέλει ικανό σκοπευτή και η ικανότητα δεν είναι μία από τις αρετές τους!

Αλλά πώς να κουνηθείς όταν βρίσκεσαι σε τέτοια θέση;;;;


ΥΓ: Και ΝΑΙ! Δεν κατέβηκα κάτω την Τσικνοπέμπτη! Πυροβολήστε με...


2 σχόλια: