Εικόνα

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

For My People Graffiti Festival - Χανιά - 10 & 11 Αυγούστου 2012



Με τον Αύγουστο, το μήνα που όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις κορυφώνονται, να έχει ήδη μπει, αρχίζουμε κι εμείς να ανασκουμπωνόμαστε.. Μετά από το αντιφασιστικό φεστιβάλ πριν από μερικές μέρες, έρχεται το 4 My People Festival. Είναι ένα Graffiti Festival στην ουσία, αλλά με όλα τα στοιχεία του Hip Hop να έχουν ρόλο και συμμετοχή, θα περάσουμε ένα όμορφο και εποικοδομητικό διήμερο! 


Η διοργάνωση γίνεται από το δήμο Χανίων, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ - Κ.Α.Μ., σε συνεργασία με την ερασιτεχνική ομάδα στήριξης και προώθησης της τέχνης Bad Copany.

Το μενού περιλαμβάνει φυσικά, σύμφωνα και με το χαρακτήρα του Φεστιβάλ, την δημιουργία έργων Graffiti, καθώς επίσης, και τις συναυλίες Hip Hop χαρακτήρα, με γνωστά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα (και φυσικά και από την Κρήτη!)

Μέσα στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα υπάρχει και Breakdance Show.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να δώσει ένα χώρο έκφρασης στους νέους καλλιτέχνες, να αναδείξει νέα ταλέντα στο χώρο της σύγχρονης ζωγραφικής και να εκθέσει τις δημιουργίες τους στο κοινό.

Το Φεστιβάλ ξεκινάει από τις 12:00 το μεσημέρι, με το Breakdance να λαμβάνει χώρα στις 18:20 και τις συναυλίες να ξεκινούν στις 19:30.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

Line Up


Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012 ξεκινά στις 19:30

- Anser
- Βρώμικος Νότος
- Phatschool
- Παράνοια
- Παράτυπος
- Στιλέτα
- Αγγελιοφόρος


Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 ξεκινά στις 19:30

Black Tarr (Κανόνας / Supreme / DJ Xquze) εκ των RNS -
Αναπάντεχος / Slogan (KLMT Union) -
Sadomas -
Boom Squad -
Da Capo -
Διχασμένος -
Los Bardos Locos -
Deltah & Das -


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου