Εικόνα

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η GoodView έκοψε την πίτα της!




Καθώς το 2014 πέρασε στην ιστορία και το 2015 καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων (ας το ελπίσουμε!) η ομάδα της GoodView, με πολλούς καλούς φίλους, έκοψε τη βασιλόπιτά της στο Jive την περασμένη Τετάρτη!



Η βραδιά κυλούσε όμορφα στα όμορφα και γλυκά beats που επέλεγε ο BMC καθώς το επέβαλε η βραδιά (SweetBeats Night). Ξαφνικά βλέπουμε ένα Smoka να τριγυρίζει όλο το μαγαζί με ένα χαρτάκι και ένα στυλό στο χέρι… Τι να μαγείρευε άραγε; Δεν αργήσαμε να καταλάβουμε..!


Η μουσική χαμηλώνει και από το μικρόφωνο ανακοινώνεται ένα ένα τα κωδικά ονόματα από τις παρέες που συμμετείχαν στη γιορτή!

Αφού γλυκαθήκαμε όλοι από λίγο, χαμογελάσαμε (με λίγη ζήλια!) ότι ο καλός μας φίλος Τότης είχε κερδίσει το φλουρί κερνώντας το μπουκάλι που κέρδισε σε όλο το μαγαζί!

Ευχαριστούμε όσους μάς έκαναν παρέα και διασκέδασαν μαζί μας μέχρι νωρίς το πρωί! Και του χρόνου με περισσότερη διάθεση, όρεξη και δημιουργία!


 

ΥΓ: Η βασιλόπιτα δια χειρός BMC και τον ευχαριστούμε!

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Cretan Collexxion Vol.3 - OUT NOW!!


2005... Τότε ήταν όταν και έγινε η πρώτη απόπειρα για το Cretan Collexxion Vol.1...

4 χρόνια μετά, το 2009, ήρθε το δεύτερο μέρος της κρητικής συλλογής, το Cretan Collexxion Vol.2. 
 
Το 2015, 10 χρόνια μετά, έρχεται το Cretan Collexxion Vol.3. 

Ο καινούριος χρόνος, λοιπόν, μας ήρθε με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο προηγούμενος χρόνος μάς άφησε χρόνους! Η τρίτη φάση της κρητικής συλλογής Cretan Collexxion είναι γεγονός! 

Πολλά κομμάτια, πολλά raps, πολλές μουσικές! 

Μακάρι το 2015 να γίνουν πραγματικότητα όνειρα, ελπίδες και προσπάθειες... 

Για ένα 2015 γεμάτο δημιουργικότητα. Χρόνια Πολλά!


DOWNLOAD NOW

Για όποιον επιθυμεί να κάνει μία διαδρομή στο παρελθόν μπορεί να κατεβάσει και να τσεκάρει και τους άλλους δύο δίσκους του Cretan Collexxion:

DOWNLOAD NOW

DOWNLOAD NOW