Εικόνα

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Αν έχεις φαντασία διάβαινε!! (VIDEO)

Και μιας και ανεβάσαμε το βίντεο με το μάγο της μπάλας Zinedine Zidane μας άνοιξε η όρεξη και βρήκαμε ένα ακόμα βίντεο σχετικό με ποδόσφαιρο.

Μάλλον όμως δεν είναι από αυτά που έχουμε συνηθίσει.....


Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Zinedine Zidane - Έκαστος στο είδος του (VIDEO)



Μέσα στο παγκόσμιο και κυρίως στο ευρωπαϊκό παραλήρημα λόγω του EURO, έπεσα σε ένα link που με οδήγησε στο παρακάτω video ενός από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Πόσο απλό είναι τελικά το ποδόσφαιρο όταν μπορείς να κάνεις την μπάλα ό,τι θέλεις!! Με αναρίθμητα τρόπαια στο ενεργητικό του τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο τον κατατάσσει σε μία από τις πρώτες θέσεις των παγκοσμίως καλύτερων ποδοσφαιριστών.

Απολαύστε τον μέσα από ένα πολύ όμορφο και χορταστικό video!


Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

RGC στο 2ο Underground Hip Hop Festival - Καβάλα (5/5/2012)


Στα πλαίσια του 2oυ Undergound Hip Hop Festival που έγινε στην Καβάλα το Μάιο υπήρχε και η δυνατότητα να αρπάξουν οι ειδικοί τα σπρεΐζοντα δοχεία τους και να του δόσουν να καταλάβει. Πάλι πίσω από την εποχή του το deadmic314.blogspot.com έρχεται μετά από 1 μήνα και κάτι να ανεβάσει τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα των RGC!!


ΥΓ: Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση...








Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

LIVE 9/6/2012 στην Πυξίδα - Ηράκλειο UPDATED


Ωραίος χώρος.
Ωραίος ήχος.
Ωραία διάθεση.


Σχεδόν τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να συμμετέχουμε κι εμείς και έτσι κάναμε μία εκδρομούλα μέχρι την πόλη του Ηρακλείου για να περάσουμε όμορφα! Ελπίζουμε να πέρασαν όμορφα και όσοι ήταν εκεί μαζί μας!

Παράνοια














Βήτα Πεις



















Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ετοιμαστείτε......



Οι ετοιμασίες έχουν εντατικοποιηθεί.
Η οργάνωση αποκτά τελική μορφή.
Η όρεξη ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο.


Ετοιμαστείτε....

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Επικές rap μάχες!


Είναι σειρά απ' ό,τι κατάλαβα με πολλές και διάφορες μάχες, από τον Αϊνστάιν και τον Τσακ Νόρις μέχρι το Λεωνίδα και το Μπετόβεν! Δίπλα από το βίντεο στο youtube έχει κάμποσα ακόμα επεισόδια!

Αυτό που παραθέτω εδώ είναι η ιστορική rap μάχη του Αδόλφου Χίτλερ με τον Darth Vader (Star Wars)


Ζωγραφική με τα δάχτυλα από την Judith Braun







Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, η καλλιτέχνιδα με έδρα τη Νέα Υόρκη Judith ann Braun, δημιουργεί όλα αυτά τα όμορφα τοπία και τα αφηρημένα σχέδια με τα δάχτυλά της βουτηγμένα σε σκόνη γραφίτη.

Η Braun αναφέρει ότι συχνά χρησιμοποιεί και τα δύο της χέρια ταυτόχρονα, έως και σε πλήρη έκταση, καθώς αυτό επιτρέπει στην έμφυτη αντίληψη συμμετρίας που έχει το ανθρώπινο σώμα, να παράξει ολόκληρο λεξιλόγιο από στίγματα με απλές κινήσεις.

 "Το αφηρημένο σχέδιο επιτρέπει στις εικόνες να είναι το οτιδήποτε, ενώ η συμμετρία οδηγεί τη ρευστότητα αυτή σε κάτι συγκεκριμένο, όπως ενεργεί σε ένα υγρό η αποκρυστάλλωση. Η μεταφορά της αποκρυστάλλωσης, σχετίζεται επίσης με το ότι ο άνθρακας (γραφίτης), σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και πίεσης, γίνεται διαμάντι."

Απολαύστε τη!